Specialisten in grond-, weg- en waterbouw

In de afgelopen 120 jaar is Van Geemen uitgegroeid tot een specialist in de grond-, weg- en waterbouw. Met onze kennis en kunde werken wij op eigentijdse wijze – en met veel passie en plezier – aan de meest uiteenlopende civieltechnische vraagstukken.

Dat doen we samen met onze collega’s en opdrachtgevers, in zowel bouwteamverband als hoofd- en onderaanneming, voor ontwikkelaars, ontwikkelende bouwers, (semi)overheden, verenigingen, bedrijven en particulieren.

We ontzorgen onze opdrachtgevers van begin tot eind gedurende alle fasen van het project. Wij adviseren, ontwerpen en voeren de werkzaamheden uit met ons up-to-date materiaal en materieel. Uiteraard voldoet ons wagenpark aan de strengste emissie-eisen van dit moment en is dat in een aantal gevallen elektrisch. We werken in en met 3D en met alle moderne technieken om de arbeidsomstandigheden te blijven verbeteren. We blijven onszelf continu verbeteren, vernieuwen tijdig en blijven innovatief.

Hoe dat begon: aanvankelijk handelde Van Geemen in fossiele brandstoffen als turf. Na de Tweede Wereldoorlog werd dit uitgebreid met het transport van allerlei soorten materiaal: over water, met trekschuiten of per paard. Rond 1950 werd de eerste vrachtauto aangeschaft. Laden en lossen verliep met de hand en pas later machinaal.

Als familiebedrijf in de Purmer hebben wij langzaam maar zeker naam gemaakt. De familiegedachte is nog steeds kenmerkend voor onze aanpak. Wij werken niet vóór onze opdrachtgevers, maar samen met hen. Op basis van vertrouwen en wederzijds begrip en met oog voor mens, resultaat en kwaliteit.