Werken bij

Bouwen aan de toekomst?

In de infra liggen prachtige kansen en uitdagingen. Wil je bouwen aan je carrière? Word onderdeel van ons team!

Elke dag bouwen we aan de meest uiteenlopende projecten, met name in de regio groot Waterland en in Noord- en Zuid-Holland. We zijn een flexibel en leuk team met betrokken vakmensen die zorg en aandacht voor elkaar hebben.

Ben je starter of instromer in de (civiele) techniek? Geen probleem! Onze leermeesters brengen je graag de fijne kneepjes van het vak bij. Met de juiste instelling en door je handen uit de mouwen te steken komt dat altijd goed.

Ben je een ervaren vakman of -vrouw? Mooi! Solliciteer direct op één van onze vacatures in de grond-, weg- en waterbouw als je toe bent aan een nieuwe uitdaging. Ben je gemotiveerd, maar sluiten de vacatures niet helemaal aan bij jouw kwaliteiten? We ontvangen graag je open sollicitatie!

De bouw- en infrasector bieden je een toekomst vol mogelijkheden en uitdagingen. Heb je er zin in? Wij ook! We komen graag met je in contact.

Erkend Leerbedrijf

Praktijkleren kan niet zonder leerbedrijven. Dat vinden we belangrijk en daarom dragen we graag bij aan het opdoen van deze praktijkervaring. Als student of leerling kun je bij ons terecht voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit én met voldoende diversiteit en diepgang. Werken bij Van Geemen is vooral leuk en leerzaam. Zowel jij als wij beleven er plezier aan.

We nemen de tijd om je, in een veilige en prettige werkomgeving in de Purmer of op onze projecten, de juiste praktijkvaardigheden bij te brengen. Daarvoor krijg één dagelijks aanspreekpunt of een leermeester aangewezen. Daarbij zorgen we natuurlijk voor alle veiligheids- en hulpmiddelen om je werk goed en veilig uit te kunnen voeren. Van Geemen is een SBB-erkend leerbedrijf dus je kunt er op vertrouwen dat jouw stage of leerbaan bij ons in goede handen is. En mocht er van beide kanten een klik zijn, dan gaan we graag met je in gesprek over je toekomstmogelijkheden bij Van Geemen.

Op dit moment hebben wij meerdere uitdagingen voor starters en gevorderden in de GWW:

Administratieve & Organisatorische Alleskunner (m/v) – 16 | 24 uur p/w

Wij zijn op zoek naar een administratieve en organisatorische alleskunner die buiten administratieve ervaring ook beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden om werkzaamheden op het gebied van personeel & organisatie, officemanagement en communicatie op zich te nemen.

Wij vragen:

 • Afgeronde opleiding op MBO/HBO niveau en/of relevante werkervaring;
 • Goede contactuele eigenschappen en beheersing van Nederlandse taal;
 • Ervaring met Microsoft Office;
 • Geen ‘8 tot 5’ mentaliteit.

De functie? Jouw werkzaamheden bestaan voor het overgrote deel uit taken op het gebied van personeel & organisatie. Jij bent hiervoor het eerste aanspreekpunt voor de werknemers en het management. Van o.a. werving & selectie, het beheren van verlofdagen en het verzorgen van verzuimmeldingen tot het organiseren van het jaarlijkse personeelsuitje, het organiseren en registreren van (verplichte) keuringen, cursussen en opleidingen en het organiseren van (functionerings)gesprekken en het bewaken van daarbij gemaakte afspraken. Ook blijf je bij in de wet- en regelgeving op het gebied van P&O en de CAO Bouw. Daarnaast verzorg je een aantal taken op het gebied van office-management, waaronder het ondersteunen van de KAM-werkzaamheden, het stilstaan bij een jubileum, verjaardag of andere persoonlijke gebeurtenis, het verzorgen van de lunch bij vergaderingen of het organiseren van een gezellige borrel en andere kantoor gerelateerde zaken. Tot slot beheer je de website en onze social media-kanalen om ons bedrijf en onze werkzaamheden ook voor de buitenwereld zichtbaar te maken. Een afwisselende functie dus, waarin ruimte is om te groeien!

Jij? Houdt van afwisselende taken, kunt goed omgaan met privacygevoelige informatie, kan prioriteiten stellen, bent zelfstandig en daadkrachtig en een echte teamplayer. Daarbij ben je sociaal vaardig en communicatief sterk en weet je je staande te houden in een dynamisch eigentijds team in de overwegend mannencultuur van de GWW.

Wat bieden wij?

 • Een vast salaris;
 • Een vaste werkplek binnen een compact en betrokken team
 • 16 à 24 uur in overleg en met enige flexibiliteit in te delen;
 • Een zelfstandige, afwisselende functie met daarbij behorende verantwoordelijkheden;
 • Voor deze functie is de CAO Bouw & Infra (UTA) van toepassing.

(aankomend) Medewerker grond-, weg- en waterbouw (m/v)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor grond-, weg- en waterbouw (m/v), die graag de handen uit de mouwen steekt. De werkzaamheden lopen uiteen van riool- en grond/straatwerk tot het plaatsen van beschoeiingen, steigers, e.d. Deze functie biedt een grote diversiteit aan werkzaamheden.

Heb je affiniteit met grond-, weg- en waterbouw en ben je gemotiveerd om samen aan mooie projecten te werken? Dan ben jij degene die wij zoeken voor deze functie en worden wij wellicht jouw nieuwe werkgever!

De functie?
Jouw werkzaamheden bieden volop variatie, van houtwerk tot grond- en rioleringswerkzaamheden. Dat doen we volgens de huidige regels en dus grotendeels machinaal.

Jij?
Hebt een set gouden handen, bent enthousiast en gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen.
Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct en wellicht worden wij jouw nieuwe werkgever!

Wat je van ons mag verwachten:

 • Een vast en goed salaris;
 • Een (smart)phone, want we werken inmiddels graag digitaal;
 • Als het bij je functie past of daarvoor benodigd is een passend vervoersmiddel;
 • Een afwisselende, maar ook zelfstandige functie, met verantwoordelijkheid. Stapje voor stapje meer;
 • Een familiecultuur in een, van oudsher, familieonderneming op een prachtige locatie in de Purmer;
 • Een van de betere collectieve arbeidsovereenkomsten namelijk de CAO Bouw, in sommige gevallen Bouw UTA;
 • Een collectiviteitsvoordeel op je ziektekostenverzekering;
 • Mogelijkheden om door te leren, door te groeien óf door ons opgeleid te worden.

(aankomend) Stratenmaker (m/v)

Gemotiveerde (aankomend) stratenmaker die weet van aanpakken én aangeven. Je begint als opperman bij een ervaren stratenmaker. Ook kunnen we je voor andere werkzaamheden inzetten.

De functie?
Jouw werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van diverse soorten bestratingen en verhardingen volgens de huidige regels en dus grotendeels machinaal.

Jij?
Hebt affiniteit met bestratingswerkzaamheden, bent enthousiast en gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen.
Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct en wellicht worden wij jouw nieuwe werkgever!

Wat je van ons mag verwachten:

 • Een vast en goed salaris;
 • Een (smart)phone, want we werken inmiddels graag digitaal;
 • Als het bij je functie past of daarvoor benodigd is een passend vervoersmiddel;
 • Een afwisselende, maar ook zelfstandige functie, met verantwoordelijkheid. Stapje voor stapje meer;
 • Een familiecultuur in een, van oudsher, familieonderneming op een prachtige locatie in de Purmer;
 • Een van de betere collectieve arbeidsovereenkomsten namelijk de CAO Bouw, in sommige gevallen Bouw UTA;
 • Een collectiviteitsvoordeel op je ziektekostenverzekering;
 • Mogelijkheden om door te leren, door te groeien óf door ons opgeleid te worden.

Stage?

Volg je een (technische) opleiding op MBO en/of HBO niveau? Bij Van Geemen bieden we je diverse mogelijkheden om jouw stage een passende invulling te geven!

Als erkend leerbedrijf bieden we je de kans en gelegenheid om je theoretische kennis om te zetten in praktijkervaring. Dit doe je in samenwerking en overleg met een vaste leermeester binnen ons bedrijf.

Wat bieden wij?

 • Een gezellig team waarin samenwerken centraal staat;
 • Een stabiele werkomgeving met uitdagende projecten;
 • Een kans om praktijkervaring op te doen;
 • Passende stagevergoeding;
 • Bij goed functioneren zicht op een aanstelling na het behalen van je diploma.

Geïnteresseerd in één van bovenstaande functies?

Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Een brief is niet nodig, bel ons gerust voor het plannen van een kennismakingsgesprek, wij vertellen je graag meer over ons en wat de werkzaamheden inhouden! Direct solliciteren kan ook: mail je motivatie met CV naar annemarie@vangeemen.nl of schrijf naar:

VAN GEEMEN
T.a.v. mevr. A. van Geemen
Oosterweg M 20
1482 AJ Purmer

Tel: 0299-640625

Sollicitaties worden strikt vertrouwelijk behandeld. Naar aanleiding van deze advertenties stellen wij geen prijs op (telefonische) acquisitie of arbeidsbemiddeling door en/of via wervings- en selectiebureaus.